prečítajte si

Synthesia – #1 AI platforma na ozvučenie a dabing videí

Synthesia je pokročilá platforma na tvorbu videí, ktorá využíva AI na generovanie videí s realistickými avatarmi a hlasmi. Umožňuje používateľom vytvárať profesionálne vyzerajúce videá bez potreby kamier, hereckých výkonov alebo zložitého softvéru na editáciu.

Čo je to Synthesia a kedy ju použiť?

Synthesia je ideálna na použitie v situáciách, kde je potrebná rýchla tvorba video obsahu, napríklad pri týždenných správach, pravidelných školeniach alebo urgentných aktualizáciách pre zákazníkov. Je tiež vhodná pre malé podniky a start-upy s obmedzeným rozpočtom, pretože umožňuje produkovať profesionálne videá bez veľkých investícií do techniky a personálu. Okrem toho je Synthesia perfektná na tvorbu veľkého množstva personalizovaných videí pre marketingové kampane, zákaznícku podporu alebo internú komunikáciu, čím zvyšuje efektivitu a dosah vašej správy.

Pri registrácii máte na výber medzi bezplatným a prémiovým modelom platformy. Už aj v bezplatnej verzii získate prístup k rôznym avatarom s umelou inteligenciou a hlasovým komentárom vo viac ako 120 jazykoch. Prémiový model ponúka ďalšie pokročilé funkcie, ako napríklad prispôsobenie avatarov, vyššie rozlíšenie videa, prístup k exkluzívnym šablónam a rýchlejšie spracovanie. Týmto spôsobom môžete vytvárať ešte profesionálnejšie a efektívnejšie videá, ktoré presne zodpovedajú vašim potrebám a cieľom.

Ako to celé funguje?

Ak sa chcete so Synthesia zoznámiť, potrebujete ju na nejaké iné účely alebo sa proste chcete zabaviť tvorením profesionálnych videí, tento text je určený aj pre vás.

V nasledujúcom návode vás prevedieme krok za krokom procesom vytvorenia videa pomocou Synthesia.

Krok 1: Registrácia a prihlásenie

Navštívte stránku Synthesia a zaregistrujte sa. Vyplňte požadované údaje, ako sú vaše meno, emailová adresa a heslo. Po úspešnej registrácii sa prihláste do vášho účtu a začnite s tvorbou svojich videí. Platforma vám poskytne jednoduché prostredie na vytváranie a úpravu obsahu podľa vašich potrieb a predstáv.

Krok 2: Vytvorenie nového projektu

Po prihlásení sa prejdite na možnosť „New Video“. Toto výrazné modré tlačidlo je umiestnené priamo na úvodnej stránke, takže ho bez problémov nájdete a použijete na spustenie procesu vytvárania nového videa.

Sythesia - AI dabing videí

Krok 3: Výber avatara

Ďalším krokom je výber avatara. Synthesia ponúka bohatý výber rôznych avatarov, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie zapadá do vášho projektu. Stačí jednoducho kliknúť na možnosť „Avatar“ a vybrať si podľa vášho vkusu a štýlu, čím ešte viac personalizujete vaše video.

Krok 4: Napísanie textu

Napíšte text, ktorý chcete, aby avatar vyslovil. Synthesia vám umožňuje vytvárať presne taký audiovizuálny obsah, aký si predstavujete. Stačí napísať text a avatar ho prezentuje s pomocou svojho hlasu a animácie. Tento jednoduchý nástroj vám umožňuje efektívne komunikovať s vašou cieľovou skupinou bez komplikácií spojených s natáčaním alebo technickou výbavou.

Krok 5: Prostredie videa

V Synthesia máte možnosť vyberať si z rôznych prostredí, ktoré softvér ponúka. Výber je jednoduchý – stačí kliknúť na možnosť „Space“. Ak preferujete profesionálnu atmosféru, odporúčame kanceláriu, elegantné domáce pozadie alebo dobre vyzerajúci park. Pre tých, ktorí vyhľadávajú útulné a príjemné prostredie, sú k dispozícii možnosti ako kaviareň alebo útulná obývačka, ktoré poskytujú pohodlnú atmosféru pre divákov. Navyše, môžete si vybrať hudbu z rozsiahlej knižnice skladieb v Synthesia, aby ste ešte viac umocnili atmosféru videa. Stačí vybrať hudbu, ktorá sa hodí k tónu vášho videa a kliknúť na tlačidlo „Turn on Music“.

Krok 6: Prízvuk a dabing

Je dôležité, aby prízvuk avatara bol správny, najmä keď vytvárate video v konkrétnom jazyku. Ak napíšete text po slovensky, ale použijete anglický prízvuk, môže to znieť nepríjemne a rušivo. Preto pri tvorbe slovenského videa jednoducho kliknite na možnosť „Add Voice“ a vyberte slovenský prízvuk. Ak potrebujete prekladať vaše videá do iných jazykov alebo pôsobiť na rôznych trhoch sveta, nebojte sa – Synthesia vám ponúka výber z rôznych prízvukov, čo zabezpečuje autentický zážitok pre vašich divákov.

Krok 7: Vygenerovanie videa

Ak ste s výsledkom spokojní, jednoducho kliknite na tlačidlo „Generate“. Proces generovania videa trvá len niekoľko minút. Po dokončení môžete video stiahnuť alebo zdieľať s ostatnými.

A to je všetko! Vytvorenie videa v Synthesia je jednoduché a zábavné. Vyskúšajte Synthesia a uvidíte, aké jednoduché je vytvárať skvelé videá pomocou umelej inteligencie. Tento nástroj vám umožní byť oveľa efektívnejší a vaše videá budú ešte kvalitnejšie. Nechajte sa inšpirovať našou ukážkou a vytvorte svoje vlastné profesionálne video ešte dnes!

Pozrite si rýchlu ukážky tvorby v Sythesia.

Dúfame, že náš článok bol užitočný a inšpirujúci pri objavovaní možností využitia Synthesia pre vaše projekty. Ak sa rozhodnete využiť Synthesia na vlastnú ruku, budete mať k dispozícii inovatívne nástroje, ktoré vám umožnia rýchlo a efektívne vytvárať špičkové videá pomocou umelej inteligencie. Tento jednoduchý a intuitívny nástroj vám poskytne možnosť experimentovať s rôznymi kreatívnymi prístupmi a transformovať vaše nápady do pútavých vizuálnych zážitkov.

No ak preferujete profesionálny prístup, radi vám ponúkneme naše špecializované služby, vrátane komplexnej video produkcie, AI animácia, vizuálnych efektov (VFX), animácií, profesionálneho dabingu a ďalších služieb. S nami na vašej strane máte zaručenú kreativitu, odborné znalosti a kvalitu, čo vaše projekty posunie na vyššiu úroveň. Nechajte sa inšpirovať našimi možnosťami a spoločne vytvorme vaše nasledujúce špičkové video obsahy!

Zaujala Vás naša práca?

Napíšte nám

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.